Stuguthyrning på Bredal

Stuguthyrning på Bredal: Nybygget

- här finns allt för din semester på landet

Stuguthyrning Bredal 1

Här finns en härlig stuga som har det mesta för att förgylla semestern. Underbar altan med stor markis, sagolik sjöutsikt över den stora sjön Vindommen som ligger 30 m nedanför slänten. Vid stranden ligger båten med åror och motor, en 3 sitsig Kanadensare och liten roddbåt till de små barnen, som ingår i hyran. I sjöboden finns gott om flytvästar att låna. Dessutom flera båtar med motor att hyra för sportfiskeare. En liten fin sandstrand, för sköna bad finns 50 m från huset. Stor gräsmatta, lekstuga med gott om spel och leksaker.

Om boendet

Stugan är i två plan, på första våningen finns hall, kök, matsal, vardagsrum med TV gott om filmer för alla åldrar, dusch och toalett. På andra våningen finns två sovrum med dubbelsängar så finns det tre sovalkover med fyra enkelsängar varav två lagom för barn upp till tonåren. Det finns även en spädbarnssäng. Toalett med handfat. Flera fläktar om sommaren blir varm. Samt fri WIFI.

I källaren finns tvättmaskin och torktumlare, i köket tv, barnstol, elspis, kyl-frys, mikrovågsugn, spisfläkt, kaffebryggare, vattenkokare, diskmaskin.

Läs mer i vårt produktblad.

Stuguthyrning Bredal 2Stuguthyrning Bredal

Naturen runt omkring

I sjön finns gös, gädda och abborre mm. Runt sjön finns gott om fornlämningar och härliga badklippor. Bra bär och svampmarker i skogarna runt omkring. Stugan ligger 27 km från Åtvidaberg. Inhägnad, enskilt och högt beläget i öppet landskap, lagom promenad avstånd till fina skogar.

Att göra i närheten

Besök Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby, Kolmårdens djurpark utanför Norrköping, Göta Kanal vid Söderköping. Värt att besöka är även Glasriket i Småland.

ERBJUDANDE/SPECIALITET

Stugan ligger i Bredal Nybygge ca 25 km från Åtvidaberg. Inhägnad, enskilt och högt beläget i vår svenska vackra natur med fina svamp och bärmarker i omgivningen. Ej allergifritt då värden har katt. Stugan är lämplig för barnfamilj med 8 bäddar och 2 för barn.

TILLGÄNGLIGHET

Året runt.

FÖRETAG
Företag: Birgitta & Rolf Lindholm
Adress: Bredal Nybygget
Postadress: 597 96 Åtvidaberg
Land: Sverige
Telefon: 0120-411 04
Mobil: 070-654 11 04
Kontakt: Birgitta Lindholm
E-mail: bor@bredal.se

Tillbaka till boende