Stugor i Skedshult

Stugor i Skedshult

- härligt tvåfamiljsboende nära bad och fiskesjö

Stugor i Skedshult3

Torp med modern standard

Två moderna torpstugor med badrum, bastu och tvättmaskin samt ett badrum för ena huset i separat hus, det andra huset har nytt badrum inne. Husen innehåller 5 bäddar vardera, fördelat på ett tvåbädds- och ett trebäddsrum. Båda husen har fullt utrustade kök med diskmaskin. Tillgång till WIFI. Naturtomt med stora gräsytor, sandlåda och gungställning. Utemöbler och grill finns. 1 km till Vindommens fina sandstrand. Där finns även god tillgång på bl.a. gös, gädda och aborre (fiskekort finns att köpa hos husägarna). Roddbåt finns att tillgå.

Perfekt för två familjer som vill semestra tillsammans, men ändå ha eget boende. Barnvänligt med stora gröna ytor och bra bad för både stora och små (sandstrand med brygga). Nära skog och mark med gott om bär och svamp. Stora chanser att få se vilda djur som älgar, rådjur och hjortar.

Stugor i Skedshult

Skedshult

Byn Skedshult är en gammal by med ca 100 bofasta och nästan lika många till sommarboende. Det är en by där man tar hand om varandra och vi har en stark bygdegårdsförening som har aktiviteter hela året.

Bygdegårdsföreningen har ansvar för den fina badplatsen som har en brygga och är väldigt passande för barnfamiljer med sandstrand och torrdass. Vid byns båtplats, ligger en roddbåt som ingår i hyran av stugorna. Här ges möjlighet att prova fiskelyckan eller bara ta en trevlig båtutflykt i den vackra sjön.

Stugor i Skedshult 2

ERBJUDANDE/SPECIALITET

Här har ni möjlighet till avkoppling i den vackra bygden med en stor trädgård för barn att leka i. Sjön Vindommen som ligger i byn erbjuder härligt bad för både barn och vuxna. För den som är sugen på att prova fiske finns det stora möjligheter till att fånga såväl gös som gädda och aborre.

Vårt boende ger möjlighet att besöka både Astrid Lindgrens värld, Kolmården och Tjusts vackra skärgård. Allt inom en timmes räckhåll.

TILLGÄNGLIGHET

Juni - Oktober.

FÖRETAG

Företag: Margareta och Roger Edström
Adress: Skedshult, Lugnet
Postadress: 590 98 Edsbruk
Land: Sverige
Telefon: 070-551 06 69
Webb: www.stugoriskedshult.se
Kontakt: Roger Edström
E-mail: stugoriskedshult@outlook.com
GPS koordinater: RT90 X: 6439487, Y: 1540650 Lat N 58° 4' 38" Lon E 16° 29' 38" Decimal 58.0775, 16.4941

Tillbaka till boende