Häradsätter Gård

Bo på lantgård

- Idylliskt boende med alla bekvämligheter

Häradsätter Gård1

Häradsätter Gård är en mindre lantgård i södra Östergötland, bara tio minuter från kusten i Valdemarsvik. Här hittar du ett boende året runt med alla bekvämligheter i en pittoresk lantlig miljö.

På Häradsätters Gård driver vi ett mindre lantbruk för självhushåll. Vi har grönsaksodlingar, höns, påfåglar och till våren kommer betesdjuren för att hjälpa oss att hålla landskapet öppet.

Gården ligger inbäddad mellan tre kullar i en vacker södersluttning med Kyrksjön vid fötterna. I den omgivande skogen hittar du hundraåriga ekar, älg, rådjur och hjort och i himlen ovanför syns örnar och hökar.

Häradsätters Gård är en perfekt utgångspunkt för dig som vill utforska Östergötland och Småland. Här kan du boka ditt boende för några nätter eller flera veckor i sträck. Du kan välja att bo avskilt på gården i någon av våra moderna stugor. Här finns det 6 bäddar och utsikt över hagar där tamdjur betar och vilda djur smyger förbi i skymningen.

Du kan bo mer centralt på gården i det mysiga och pittoreska 1700-tals torpet med plats för två.

Samtliga stugor är för självhushåll och har dusch/badrum, fullt utrustade kök, tvättstuga samt möblerade uteplatser. Det går att beställa frukost som extra tillägg.

Oavsett vilket boende du väljer är det gångavstånd till sjön med en privat brygga. Här kan du bada, ta roddbåten för att fiska gädda eller aborre, paddla kanot eller bara sitta ner och grilla. vattnet är långgrunt här vilket passar även mindre barn.


TILLGÄNGLIGHET

Stugorna hyrs ut året runt, per vecka under högsäsong(juli-augusti) och per dag(minimum två dagar) under resten av året.

FÖRETAG

Företag: Häradssätter Gård
Adress: Häradssätter Gård 1
Postadress: 615 94 Valdemarsvik
Land: Sverige
Telefon: 0709-99 26 62
Webb: www.haradssattergard.se
E-mail: info@haradssattergard.se
Kontakt: Kim Pantzar, Assi Abdel-Baki
GPS koordinater: Lat 58.175218, Long 16.504675

Tillbaka till boende