Fuld Gård

Fuld Gård

- mitt i rik kulturbygd bland sjö och skog

Fuld2

Fuld gård ligger i den natursköna Tjustbygden i norra Västerviks kommun, på gränsen till Östergötland. I denna gamla rika kulturbygd mellan de många sjöarna och skogarna finns vackra åker- och haglandskap och gårdar som legat här alltsedan vikingatiden. Det visar om inte annat, de många fornminnen som breder ut sig över trakten.

Trevligt boende

På Fuld gård erbjuder vi möjlighet att hyra en trevlig stuga under en eller flera sommarveckor.

Stuga 1

Denna stuga är belägen knappt 50 meter från Fuldbosjön. Stugan har två våningar. Bottenvåning består av två sovrum med 2 sängar i vardera, 1 toalett, torksskåp, kök med matplats och kyl/frys, mikro, vattenkokare, kaffekokare, diskmaskin, spis med ugn samt barnstol. På övervåningen finns badrum med duschkabin, toalett, tvättmaskin, torktumlare, samt skötbord, ett stort vardagsrum med två soffor och TV samt ett sovrum med dubbelsäng och barnsäng. Totalt 6 bäddar plus barnsäng. Ute i trädgården finns utemöbler, grill och jacuzzi..

Fuld 3Fuld 4

Stuga 2

Denna stuga är belägen på en höjd med vacker utsikt över Fuldbosjön som ligger cirka 100 meter från stugan. Huset består av ett plan med kök med matplats och kyl/frys, mikro, vattenkokare, kaffebryggare, spis med ugn samt barnstol, badrum med duschkabin och toalett, torkskåp, 2 sovrum med 2 sängar i varje samt en barnsäng i ett av rummen, vardagsrum med TV och altan i söderläge. Totalt 4 bäddar. Ute i trädgården finns utemöbler, grill och vedeldat utekar.

TILLGÄNGLIGHET

April-oktober.

FÖRETAG

Företag: Fuld Gård
Adress: Fuld
Postadress: 590 98 Edsbruk
Land: Sverige
Telefon: 0767-60 86 62
Webb: www.fuld.se
Kontakt: Kristian Peterson
E-mail: fuldgard@gmail.com
GPS koordinater: RT90 X: 6442329, Y: 1533605
WGS84 Lat N 58° 6' 12" Lon E 16° 22' 30"
Decimal 58.1036, 16.3751

Tillbaka till boende.