Marinettes Mat & Cafe

MariNettes Mat & Café

- Njut av god svensk husmanskost i en trevlig miljö

MariNettes Mat & Cafe 1

I norra delen av Uknadalen, 15 kilometer söder om Åtvidaberg ligger Falerum. Uknadalen är känd för sin natur. Någon gång på 50-talet lär gamle kungen ha varit på väg genom trakten och klivit ur sin bil vid kyrkan i Ukna, sett sig om och sagt att det var så vackert att "här måtte väl alla trivas". Där har vi förmånen att kunna erbjuda god mat i en trevlig miljö.

I Falerum hittar du MariNettes Mat & Café som erbjuder vällagad svensk husmanskost. Vi serverar dagens lunch, a la carte och är kända för rikliga portioner samt ett trevligt bemötande! Här kan du fira din högtidsdag eller bröllop med nära och kära. Vi är även ett populärt besöksmål för bussgrupper och företagsfesten och vi tar gärna emot större sällskap för till exempel högtidsdagar och bröllop i vår trevliga matsal. Vi komponera naturligtvis en meny för både det lilla eller det stora sällskapet anpassat efter era önskemål.

Vi ligger bra placerat, 15 kilometer söder om Åtvidaberg - i norra delen av den vackra och natursköna Uknadalen. Välkomna till MariNettes Mat & Café!

Mer att göra

Det finns många trevliga aktiviteter i området.Varför inte göra en utflykt på den vackra sjön och kanske prova fiskelyckan. Det finns flera företag i området som erbjuder både kräftfiske och fiske från egen båt. Förnya din garderob med ett besök på Klädhuset i Falerum och besök samtidigt Möbelhuset som erbjuder möbler och inredning för hela huset.

ERBJUDANDE/SPECIALITET

Välkomna in på kaffe med dopp, en god lunch eller vällagad a al carte!

Dagens lunch - inklusive sallad, smör, bröd, dryck och kaffe - serveras måndag - fredag

A la Carte - serveras måndag - fredag kl. 10:00 - 16:00, lördag kl. 10:00 - 15:00 och söndagar 11:00 - 15:00.  Vi erbjuder även härliga smörgåstårtor och olika catering teman!

TILLGÄNGLIGHET

Året runt.

FÖRETAG

Företag: MariNettes Mat & Café
Adress: Kronvägen 11, Falerum
Postadress: 597 97 Åtvidaberg
Land: Sverige
Telefon: 0120 - 200 60
Webbsida: www.marinettes.se
Kontaktperson: Anette Hellström & Marie Lindberg
E-mail: info@marinettes.se

Tillbaka till aktiviteter