Cafe Kårtorp

- hembakat kaffebröd och lokala delikatesser varvat med loppis!

Vi är ett härligt Mat-Café. Här njuter ni av mat som vi med stolthet tillagar av produkter från våra nära gårdar och odlingar. Vi bakar allt fikabröd själva på traditionellt vis. I vår ombonade miljö inne som ute med blommor och textilier känner man en trivsel som gärna vill upplevas igen.Här hittar ni även mycket populära: Morsans Loppis och Rickys Sjöbod som man inte får missa.

Café Kårtorp ligger i Tryserums socken med Vindommen i väster och Valdemarsviken i öster, en socken full av kultur och naturupplevelser.Mat-Caféet är lättillgängligt vid vägkorset E22 och vägen mellan Hannäs och Valdemarsvik.Här vid skogenbrynet med vår skönsjungande bofink inpå knuten gästas vi av både långväga och närboende kunder.

Hit kommer man spontant när man är mat eller fikasugen, perfekt när man är på rundresa i vår finna bygd. Men om ni vill, dukar vi upp ett bord speciellt för er antingen för en God måltid eller Kaffe med dopp! Det är bara att slå en signal.

Vi har öppet varje dag: vår, sommar och höst med varierande start och slut så ring om ni är osäkra eller läs på vår Facebooksida. Vanligtvis avslutar vi året med vårt populära julbord med ännu mer lokala delikatesser såklart.

TILLGÄNGLIGHET

Varje dag: Vår, sommar och höst. Ring för mer info..

FÖRETAG

Företag: Café Kårtorp AB
Adress: Kårtorp
Postadress: 615 94 Valdemarsvik
Land: Sverige
Telefon: 0123-300 87, 070-25 85 036
Kontakt: Pia Wahlman


Tillbaka till aktiviteter