Bo i Gärdserum

Erbjudanden:
Utomhusmatlagning:
För grupper om 4-12 deltagare. Tillsammans med guide tillagas 2-3 rätters måltid. Maten förbereds och tillagas över öppen eld vid stranden. Råvarorna bereds och wookas/steks på muurikka/stekbord och/eller kokas i järngryta. Maten serveras på bryggbåten vid stranden när vädret tillåter och i vindskyddet vid eventuellt regn. Vi njuter av färger, dofter, smaker och god gemenskap under 2-3 timmar under en eftermiddag eller kväll. Kontakta oss för menyförslag.

Inkluderar: Guide, ingredienser, vatten/ lättöl, kaffe/te med liten kaka, dukar, servetter, ljus, bestick, engångstallrikar och glas.

Bo i Gardserum aktivitet 2

Bokningsförfrågan via mail.


Bo i Gärdserum

- hemtrevligt boende i en avstressande och naturskön miljö

Bo i Gärdserum

Bo i Gärdserum erbjuder ett hemtrevligt boende i vårt 200-åriga tvillinghus i en mycket naturskön miljö. För att du/ni ska kunna njuta av en lugn och trivsam vistelse här, är de båda stugorna modernt men enkelt utrustade för självhushåll.

Vi erbjuder en avstressande naturskön miljö i en gammal bruks-och jordbruksbygd.

Vi har 2 stugor med självhushåll i tvillinghus, beläget ca 12 km söder om Åtvidaberg. I varje stuga finns 6 bäddar, fördelade i ett större och ett mindre sovrum, kök utrustat för självhushåll med spis, ugn, mikro, kaffebryggare, vattenkokare. Dusch, wc och en liten veranda i varje stuga. Utemöbler och liten grill finns i trädgården. Sängkläder finns att hyra.

Bo i Gärdserum 2

Rikt natur- och djurliv

Gärdserum är en liten kyrkby ca 12 km söder om Åtvidaberg i södra Östergötland. Det finns flera vackra vyer från utsiktspunkterna på bergstopparna. Båtsjön och Storån är en del av vattendragen i dalen och där finns ett öppet landskap med allt från sällsynta småkryp och betande kor och hästar under sommaren. Har du tur kan du se vilda djur som rådjur, hjortar, älgar och vildsvin. Sällsynta insekter på bergssidan och ett rikt fågelliv vid kärrmarkerna runt ån är andra områden som är intressanta.

Att se och göra i närheten

Några av alla utflyktsmål som du kan njuta av över en dag är Kolmårdens djurpark, Astrid Lindgrens värld, Sankt Anna skärgård, Gamla Linköping, Flygvapenmuseum och Busfabriken i Linköping. Västervik samt Valdemarsvik med Gryts skärgård. Brukskultur och världens enda Solkanon finns i Åtvidaberg på ca 15 minuters avstånd.

Lugna Naturupplevelser

Vi arrangerar Lugna Naturupplevelser. Det är aktiviteter som tar vara på naturens resurser för att förbättra hälsan.

ERBJUDANDE/SPECIALITET

Under april - september:

Utomhusmatlagning, grupper på 4-12 deltagare tillagar 1-3 rätters måltid tillsammans med guide. Guidade kultur- och naturvandringar med meditativa inslag och en enkel måltid, max 12 deltagare. Bastubad för max 6 personer samtidigt i vedeldad bastu. Mete och spöfiske för max 4 personer.

TILLGÄNGLIGHET

Året runt.

FÖRETAG

Företag: Bo i Gärdserum
Adress: Gärdserum Bodsgård 2
Postadress: 597 97 Åtvidaberg
Land: Sverige
Telefon: 0120-201 80
Webb: www.boigardserum.se
Kontakt 1: Monika Karlsson & Göran Göransson
E-mail: info@boigardserum.se
Position: WGS 84:N 58 9.586`, E 16 9.941'

Tillbaka till aktiviteter.